Business

Catering

Wij zijn al jarenlang de vaste cateringpartner van verschillende banken, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstellingen, privé firma’s, kmo’s en multinationals,… De reden waarom wij zo’n groot vast cliënteel hebben is eenvoudig.

Elke keer opnieuw zorgen wij voor

topkwaliteit en service.

Vaste prijsafspraken

Voor wederkerende events zoals pensioenrecepties, jubilea, inhuldigingen,… werken wij voor u een formule op maat uit. U bepaalt het budget en wij maken een formule met een vaste prijs die de rest van het jaar geldig blijft. U bepaalt zelf of u een all-in formule wenst of enkel food en bediening. Gedaan met telkens opnieuw offertes aanvragen en prijzen onderhandelen, onverwachte extra kosten, locatiebezoeken en praktische afspraken maken. U laat ons de datum weten, wij bezorgen u de offerte met onze nieuwste seizoensgerechtjes. U hoeft enkel nog te kiezen welke gerechten u graag aan uw gasten aanbiedt!

Een warme lunch met bediening, verzorgde broodjeslunches of buffet borden in afgifte. Snel, heerlijk, luxueus (porselein) en eenvoudig door u zelf op kantoor te verzorgen of verzorgd door een van onze kelners. Ook hier zijn we sterk. Vraag zeker eens naar onze mogelijkheden.

Personeelsfeesten

Conceptcatering

Bij Amalthea zijn we sterk in het uitwerken van leuke en originele concepten voor uw personeelsfeest. We doen dit graag voor u, al dan niet in samenwerking met het door u gekozen organisatiebureau. Dit kan van een eenvoudig thema, bijvoorbeeld rond de kleuren van het logo van de firma tot zeer ver uitgewerkt zoals bijvoorbeeld een event met foodtrucks.

Amalthea houdt het niet bij woorden!!!

Contacteer ons

Design and development with love and passion by fatmama.be | Privacy Policy | Cookie Policy