Prive

Catering

Amalthea verzorgt met veel liefde

uw trouwfeest, communiefeest, verjaardag, babyborrel…

Al vanaf 10 personen staat ons team voor u paraat. Uw feest ligt u nauw aan het hart en u wil dat alles perfect verloopt. Dat begrijpen we bij Amalthea perfect! Daarom zorgen wij steeds voor een persoonlijke aanpak met een glimlach. U vertelt ons van welk feest u droomt en samen maken we het waar. Elk feest wordt met evenveel liefde behandeld.

Wat

eten we?

Bij Amalthea pinnen we ons niet vast op een vaste/beperkte ‘lijst’ gerechten. Elke dag opnieuw zijn we vol liefde met eten bezig. Dat wil ook zeggen dat we, naast onze klassiekers, steeds nieuwe gerechten ontwikkelen, en u zo telkens opnieuw kunnen verrassen. Indien u dit wenst maken wij zelfs het menu dat u zelf hebt gecreëerd!

Hoe beginnen we eraan?

Aarzel niet om bij Amalthea een aanvraag te doen voor uw feest. Vul simpelweg het aanvraagformulier in met een korte omschrijving van uw wensen. Of we bezorgen u een brochure met diverse formules indien u niet zeker bent of u nu een receptie, een walking dinner, of misschien toch een zittend diner wil organiseren. Als een van onze formules u aanspreekt, dan werken we die uit op maat van uw feest. Indien nodig zitten we met u samen om naar uw wensen te luisteren en alles verder te ‘fine tunen’.

Onze offertes worden steeds vrijblijvend aangepast tot ze volledig aansluiten bij wat u in gedachten hebt. Als u besluit met ons samen te werken bekijkt een verantwoordelijke samen met u de door u gekozen locatie zodat alles vlekkeloos kan verlopen op het feest zelf.

Amalthea houdt het niet bij woorden!!!

Contacteer ons

Design and development with love and passion by fatmama.be | Privacy Policy | Cookie Policy