Waarop moet u letten

bij het vergelijken of lezen van offertes

Niet iedereen organiseert dagelijks feesten. Het is dus normaal dat u misschien niet overal aan denkt. Maar in de details zit dikwijls veel verschil. Het is niet leuk dat u op het einde van de rit nog moet bijbetalen omdat niet alles in de offerte was inbegrepen terwijl u dacht de meest interessante offerte te hebben gekozen . Amalthea zorgt voor glasheldere offertes, geen onaangename verrassingen. Wij houden het eerlijk. Daarom geven wij u graag onderstaande tips & tricks mee.

Laat u niet misleiden door het woord ‘assortiment’ gevolgd door een hele rimram aan hapjes of gerechten.

Vraag steeds hoeveel hapjes of gerechtjes er worden voorzien per persoon. Een assortiment van 10 hapjes a rato van 2 per persoon is prima als u dit weet en graag wat variatie hebt, maar niet als u hoopt van 10 verschillende hapjes te kunnen genieten!

Pas altijd op met ‘vanaf’ prijzen.

Laat steeds een volledige offerte uitwerken op maat van uw feest. Als u denkt dat er iets ontbreekt, vraag ernaar en laat het in uw offerte vermelden.

Koffie/thee inbegrepen in uw drankenpakket?

Kijk dit zeker even na, want dikwijls wordt hiervoor een supplement aangerekend.

‘Hapjes en hapjes’ niet hetzelfde!

Een piepklein lepelhapje, een toastje, een kant en klaar frituursnackje of gevulde glaasjes en receptiebordjes die eruit zien als de gerechten die u op restaurant zou eten, maar dan in receptie formaat. Alles kan, en niets is fout en veel is afhankelijk van het budget uiteraard. Maar ben u ervan bewust wat u gaat krijgen. Als u twijfelt, vraag ernaar!

Pardon service!?

U hebt het ongetwijfeld zelf al meegemaakt. U bent op een receptie en u moet uitgedroogd en uitgehongerd wachten op een glaasje drank of een hapje. Wat bepaalt voor het grootste deel de prijs van uw offerte? Het personeel uiteraard. Niet alleen hoeveel personeel er wordt voorzien, maar ook de kwaliteit van het personeel. Bij Amalthea zorgen we ervoor dat uw glas en uw maag niet leeg blijven! Wij werken enkel met top personeel. Ons A-team zoals we het zelf grappend noemen. Aarzel niet om te informeren hoeveel personeel er bij elke offerte wordt voorzien.

Al wel eens van de term ‘overselling’ gehoord?

Zeker wel. Soms lijkt het een wedstrijd om elk gerecht een zo lang mogelijke en zo gecompliceerd mogelijke naam te geven. Wat op uw bord ligt is dan soms toch nog enkel met een vergrootglas te vinden. Hier doen wij niet aan mee. Ons standpunt met een kwinkslag: het gerecht uitspreken mag niet langer duren dan het opeten!

 

Amalthea houdt het niet bij woorden!!!

Contacteer ons

Design and development with love and passion by fatmama.be | Privacy Policy | Cookie Policy